Eksport

I denne samlingen finner du et utvalg innhold som skal sette deg og din bedrift bedre i stand til å lykkes med deres eksportsatsing og internasjonaliseringsprosesser.

Watch Intro Video

Se innledning til eksport

Hva finner du her?

  • Informasjon og innsikt

    I hvilke markeder har din bedrift størst sjanse for å lykkes? Innovasjon Norge, og andre som hjelper norske selskaper med eksport, er ofte i en unik posisjon for å se markedstrender og muligheter for norske selskaper. Vi deler også konkrete tips som det er lurt å kjenne til om du skal gjøre forretninger i ulike land.

  • Verktøy

    Vi deler verktøy som du kan bruke i praksis. For å sortere tanker, belyse og sette fokus på det som er viktigst, er visuelle verktøy svært nyttige. Ved at flere ser det samme bildet, kan man få bedre strategiske diskusjoner og beslutninger. Og øke sjansen for å lykkes fra tidlig fase til internasjonale markeder.

  • Kompetanse

    For å lykkes med vekst, har bedriften din behov for et bredt spekter av forretningskompetanse. Uansett hvor erfaren, er det umulig å huske eller holde seg oppdatert på alt samtidig. Her kan du finne kompetansepåfyll i håndterlige porsjoner på tema som er relevante for deg akkurat nå.

Vi har også en rekke markedsintroduksjoner

Klikk her for å se hvor vi kan hjelpe

Innovasjon Norge har kontorer i en rekke land utenfor Norge. Der befinner det seg kompetente rådgivere med mye innsikt og brede nettverk som står beredte til å hjelpe deg og din bedrift. De har satt sammen Markedsintroduksjoner med informasjon og innsikt som de mener du bør vite om deres markeder.