I samarbeid med Vestland Fylkeskommune

Sammen med Vestland Fylkeskommune har vi utviklet en serie minikurs og en verktøykasse for deg som skal arbeide med omstilling i praksis. Siden tilbudet er digitalt, er det tilgjengelig for bedrifter i hele landet. Kursene er under utvikling, og flere bli gjort tilgjengelig etter hvert. Vi regner med ulike kurs og verktøy vil ha ulik relevans og nytteverdi avhengig av din situasjon. Gi oss gjerne en tilbakemelding om din erfaring!

Hva sier de som har tatt kursene?

Kristine Biering

Market Analyst - Framo

Framo har alltid vært opptatt av kundedrevet innovasjon. Endringene som påvirker alle organisasjoner medfører at vi må tilpasse oss mye raskere. Vi ble gjort oppmerksom på denne plattformen med mange relevante kurs og verktøy. Vi kom i dialog med Tim Genge og hans kollegaer og fikk veldig nyttig og god informasjon. Vi har satt i gang en spennende forstudie og har sett stor nytte av hjelpen vi har fått fra Innovasjon Norge. Vi ser frem til videre samarbeid med dem.

Thomas Flinskau

daglig leder - Integrate Renewables AS

«Dette er en meget ryddig og oversiktlig kursplattform med tips og innspill for å komme raskere i gang med å omstille bedriften til den nye hverdagen, både for oss som utvikler energi- og systemløsninger og for bedrifter som har identifisert et behov for en snuoperasjon og omstilling i egen organisasjon»

Trond Syversen

daglig leder- Voss Sylvsmidja

«Minikursene kan brukes som et hjelpemiddel for å skape samsyn i organisasjonen, spesielt i ledergruppe og i styret. Modeller og metoder er relativt enkle å bruke og kan tas raskt i bruk.»

Torleif Madsen

CEO- Compact Carbon Capture

«Gode poenger for selvrefleksjon gir muligheter for å se et bedre bilde. Gode henvisning til kilder viser integritet og at rådgivere kan det de driver med.»

Terje Norevik

Partner/Prosjektleder- Envir

«Innhold og metodikk er relevant og nyttig i disse omstillingstider. Dialogen og veiledning med rådgivere gir den ekstra hjelpen som man trenger.»
Watch Intro Video

Tim forklarer:

Hva er SNU og hvorfor kan det være lurt å bruke litt av tiden din på dette?

FAQ

 • Koster det noe å delta på kurs?

  Nei, det er gratis.

 • Hva skjer med informasjonen jeg sender inn?

  Informasjonen er kun tilgjengelig for kursansvarlig i Innovasjon Norge. Alt behandles konfidensielt.

 • Må jeg opprette en egen bruker konto?

  Du forplikter deg til ingenting, men ja du må opprette en egen bruker før du kan starte et kurs.

 • Hvor finner jeg informasjon om finansiering?

  Her: https://www.innovasjonnorge.no/no/finansiering/

Ta kontakt:

Trenger du å snakke med en rådgiver? Har du tilbakemeldinger eller innspill? Er det noe annet vi kan hjelpe deg med? Da er det bare å ta kontakt med meg. Send meg gjerne en epost og beskriv kort hva jeg kan hjelper deg med. Jeg vil svare deg så rask som mulig.

Seniorrådgiver

Tim Genge

Tim har bred erfaring fra internasjonalisering, vekst og prosjektledelse, de siste årene fra Innovasjon Norge’s kontor i Tyskland. Han har sterk faglig kompetanse innenfor fornybar energi, smarte samfunn og maritim næring. Han er utdannet ingeniør for miljøteknologi og har jobbet flere år for konsulentselskaper i Norge og Tyskland. tim.genge@innovasjonnorge.no