Digital innholdsmarkedsføring og salg

Hvordan skaper man gode kundeopplevelser, salg og vekst ved hjelp av digital markedsføring, digitale verktøy og smarte arbeidsmetoder? Alle bedrifter bør rigge seg for en digital hverdag og skape strategier og prosesser for å gjøre dette mulig. Kurset tar 1-2 timer og du styrer selv egen fremdrift.

Se innledning til kurset

Utvikling i samarbeid med innholdsleverandører - en pilot

Som en del av SNU prosjektet, støttet av Vestland Fylkeskommune, bruker Innovasjon Norge bla. material fra Labs Marketing i Bergen for å lage dette kurset. Målet et at norske bedrifter på denne kursplattformen skal kunne finne relevant og nyttig innhold i håndterlige porsjoner og i et engasjerende format. Dette kurset er en pilot hvor vi tester og lærer underveis, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger. Vi er i gang med å rigge en transparent prosess slik at flere kan bidra i utviklingen av flere kurs.
...

Dette vil du lære

  • Kunde i fokus

    I denne videoserien får du en introduksjon til hva bedrifter må tenke på for å skape vekst i en digital verden. Gode kundeopplevelser og hvordan du involverer potensielle kunder i sin kundereise fra A til Å, vil stå i fokus.

  • Skap oppmerksomhet og kundefangst

    Du får en gjennomgang på hvordan du kan skape oppmerksomhet og øke trafikk til dine nettsider. Hva skaper en god digital kundeopplevelse? Hvordan kan du benytte data til å jobbe smartere med målretting av dine budskap?

  • Signaler, leads og suksess

    Hvordan skape leads gjennom online kjøpssignaler, digitalisering og automatisering av salgsprosessen, samt hvordan måle suksess og vite at du gjør de riktige tingene? Det er viktig å forstå kundereisen og hvordan du kan interagere på smarte måter med dine kunder!