Hvordan utvikle digitale eksportstrategier og gjenopprette salg

Dette kurset er rettet mot norske produksjonsbedrifter som er interessert i å forstå kraften i industri 4.0 for å utvikle globale digitale eksportstrategier. Kurset er på engelsk.

Global Growth

Et eksportprogram designet av Innovasjon Norge

Kurset tar sikte på å gi en grunnleggende forståelse for hvordan å utvikle robuste digitale eksportstrategier. Arbeidsmengden beregnes til om lag ti timer, men tempoet velger du selv. Kurset er en del av det skreddersydde Global Growth-programmet, utviklet av Innovasjon Norge og TMG Consulting.

Vil du være en del det interaktive programmet?

Skreddersydd 1-1 veiledning og nettverksbygging

Selv om dette selvbetjente digitale programmet vil gi deg grunnlaget ditt firma trenger for å begynne å utvikle dine digitale eksportstrategier, kan våre Innovation Norway-rådgivere og deres nettverk tilby et skreddersydd program. Legg igjen informasjonen din ved å klikke på knappen nedenfor, så vil en av våre rådgivere kontakte deg snart.

Partnere

Vi er glade for å kunngjøre at våre partnere støtter programmet vårt og at de spiller en viktig rolle i vårt økosystem.
...

Dette vil du lære

  • Grunnleggende kunnskap

    I den første delen av kurset vil deltakerne være i stand til å få den nødvendige kunnskapen som trengs for å forstå mulighetene og mulighetene i industri 4.0 for å hjelpe virksomheten din.

  • Identifiser og bygg strategier

    I den andre fasen vil deltakere utvikle en konkret eksport- og salgsstrategi, inkludert identifisering av riktig marked, team, tid og produkter.

  • Ekte digitale kundemøter 1: 1

    I tredje fase vil deltakerbedriftene kunne praktisere den utviklede eksportstrategien med ekte kunder på forhåndsavtalte digitale 1: 1-møter ved å dra nytte av INs glatte tilstedeværelse.