Ditt utgangspunkt for eksport

Dette kurset hjelper deg å kartlegge hvor godt bedriften din er rustet for eksport.

Du får de beste tipsene fra våre eksperter, og verktøy og innsikt for å planlegge neste steg. Kurset er gratis og du styrer egen fremdrift. Du kan bruke verktøyet i kurset til selvevaluering og å planlegge neste steg. Kurset egner seg for bedrifter som planlegger for internasjonal vekst og eksportører som ønsker en selvevaluering.

Vår internasjonaliseringsrådgiver Tommy Odinsen er kursansvarlig. Tommy Odinsen er internasjonaliseringsrådgiver i Innovasjon Norge. Med base i Vestfold og Telemark arbeider han med å hjelpe bedrifter til å rigge seg for eksport. Tommy har bakgrunn fra internasjonal forretningsutvikling og organisasjonsendring. Han er utdannet innen International Business fra Australia og har jobbet blant annet for Accenture og Forsvaret.

I kurset får du en introduksjon til Eksporthjulet. Eksporthjulet gir oversikt over de viktigste tingene å tenke på ved eksport. Ved hjelp av milepæler og faser får du oversikt over hvor godt rustet bedriften din er og innsikt til å bestemme neste steg.

Dette vil du lære

  • Selvevaluering

    Finn ut hvor godt rustet bedriften din er for eksport.

  • Verktøy

    Verktøy som gir som deg oversikt over de viktigste tingene å tenke på for eksport.

  • Planlegging

    Forslag til hvordan du planlegger neste steg for din eksport.