Hopp til hovedinnhold

Ditt utgangspunkt for eksport

Introduksjon til kurset

Dette kurset hjelper deg å kartlegge hvor godt bedriften din er rustet for eksport.

Du får de beste tipsene fra våre eksperter, og verktøy og innsikt for å planlegge neste steg. Kurset er gratis og du styrer egen fremdrift. Du kan bruke verktøyet i kurset til selvevaluering. Kurset egner seg for bedrifter som planlegger for internasjonal vekst og eksportører som ønsker en selvevaluering.

Vår internasjonaliseringsrådgiver Tommy Odinsen er kursansvarlig. Tommy Odinsen er internasjonaliseringsrådgiver i Innovasjon Norge. Med base i Vestfold og Telemark arbeider han med å hjelpe bedrifter til å rigge seg for eksport. Tommy har bakgrunn fra internasjonal forretningsutvikling og organisasjonsendring. Han er utdannet innen International Business fra Australia og har jobbet blant annet for Accenture og Forsvaret.

I kurset får du en introduksjon til Eksporthjulet. Eksporthjulet gir oversikt over de viktigste tingene å tenke på ved eksport. Ved hjelp av milepæler og faser får du oversikt over hvor godt rustet bedriften din er og innsikt til å bestemme neste steg.

Dette vil du lære

Selvevaluering

Finn ut hvor godt rustet bedriften din er for eksport.

Verktøy

Verktøy som gir som deg oversikt over de viktigste tingene å tenke på for eksport.

Planlegging

Forslag til hvordan du planlegger neste steg for din eksport.

Velkommen til minikurs om dine utgangspunkt for eksport.

Før du går videre anbefaler vi at du laster ned verktøyet under - Eksporthjulet. Ha også klart et dokument eller program hvor du kan planlegge for neste steg.

Lykke til med gjennomføringen!